Interviews in Oktober

Het woonwensenonderzoek is op 30 september 2020 van start gegaan met een presentatie. Vanaf midden oktober gaat DKK verder met de volgende stap, namelijk:

Woonwensen gesprekken

Tijdens deze gesprekken worden de wensen en ideeën van de inwoners besproken.

In het onderzoek staat centraal wat de inwoners van Netterden willen. De kaders van de regels zoals de Gemeente en Provincie ze handhaven, zijn bij het ophalen van je wensen niet bepalend. Eerst gaat het erom wat jij wilt, en daarna gaat DKK uitpluizen of er nu al mogelijkheden zijn dit voor elkaar te krijgen.

Zo niet, dan wordt de wens meegenomen in het uiteindelijke advies, zodat de inwoners van Netterden na het afronden van het onderzoek alsnog kunnen kijken of de (woon-)wensen gerealiseerd kunnen gaan worden. Met het rapport van DKK kunnen wij in Netterden dus nog jaren vooruit.

Heb jij wensen? Of heb je een stukje grond wat je beschikbaar wilt stellen voor woningbouw? Of denk je dat je misschien in 5, of 10 jaar, anders wilt wonen? Laat het nu weten!

Ook als je denkt “dat mag toch niet”… Of: “Daar doet de gemeente toch niet aan mee”, geef je gewoon op! Als je niks zegt, komt het er zeker niet van!

De gesprekken kunnen telefonisch of persoonlijk worden gehouden (voorkeur), en zijn corona-proof. Wat er wordt gezegd is natuurlijk privé, en de gesprekken worden door 2 onafhankelijke medewerkers van het DKK gepland en uitgevoerd.


Wanneer en waar

Wil je graag een afspraak maken om met DKK in gesprek te gaan over jouw woonwensen? Vul dan het aanmeldformulier op hun website zo volledig mogelijk in. Na aanmelding ontvang je vervolgens de definitieve tijdsafspraak per mail. De gesprekken duren ca. 30 minuten. Je bent verplicht je vooraf aan te melden.

Waar worden de gesprekken gehouden?
• 15 oktober 2020: Locatie: De Bank, Netterdensestraat 8, te Netterden (*gewijzigde locatie)
• 22 oktober 2020: Locatie: De Bank, Netterdensestraat 8, te Netterden (*gewijzigde locatie)
• 29 oktober 2020: Reserve-dag gaat door! – Locatie: De Bank, Netterdensestraat 8, te Netterden

OPGEVEN KAN HIER https://dkkgelderland.nl/actueel/woonwensengesprekken_in_netterden_worden_in_oktober_gehouden


Tot slot kunnen wij, het bestuur van Stichting ’t Gemeynt, niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je nu uit te spreken.

Het hoeft geen tot in de puntjes uitgewerkt plan te zijn (dat mag natuurlijk wel). De mensen van DKK kunnen je, met al hun kennis en kunde, helpen bij het verder uitwerken van je wensen.

Het zou toch jammer zijn als je zo een kans door je vingers laat glippen?

Woonwensenonderzoek Netterden