Donateur worden?

Wil je donateur worden van onze stichting?

Vul dan onderstaand document in en geef het af bij één van de bestuursleden. Lees verder als je meer wil weten over het donateurschap en de voorwaarden.

Download:


Wat kost het?

Je kunt het bedrag zelf kiezen. Vanaf € 5,00 per jaar ben je donateur. Let op, we werken per persoon. Je partner of je kinderen kunnen ieders apart lid worden. Met dit bedrag willen we het donateurschap zo laagdrempelig mogelijk houden.


Waarom hebben we donateurs?

Natuurlijk zeg je als donateur van de stichting: Ik steun jullie, en jullie ideeën en projecten! En dat kunnen we als belangenbehartiger van Netterden natuurlijk goed gebruiken!

Stichting ’t Gemeynt Netterden vindt het belangrijk dat alle inwoners zeggenschap hebben over onze projecten. Daarom zijn we een stichting en geen vereniging. Voor (financiële) controle hebben we een Raad van Toezicht, die kijken met ons mee en kunnen ons, zonodig, een tik op de vingers geven. Gelukkig is dat nog nooit voorgekomen en hebben we onze zaakjes goed op orde. Dat komt mede omdat we dankbaar gebruik kunnen maken van de (financiële) middelen van een aantal donateurs en sponsoren.


Krijg je iets extra’s als je donateur bent?

Ja! Je krijgt korting op de strippenkaart van de dorpsauto. Per kaart wel € 2,– euro. Als je regelmatig gebruik maakt van de auto, scheelt dat behoorlijk in de kosten!

Je kunt als donateur hier en daar ook eens mailtje van ons krijgen als we een nieuw project opstarten of ander belangrijk nieuws hebben. Dat zal hooguit een paar keer per jaar zijn. Wel is het zo dat alle informatie ook altijd vanzelf in het Netternieuws, op de website of bij een inwonersbijeenkomst verschijnt. Dat vinden we belangrijk. Alle inwoners van Netterden moeten de kans krijgen zich te informeren.