Heb jij woonwensen in Netterden?

Ben jij (binnenkort) een starter of zoek je een andere woning in Netterden?

De ‘werkgroep wonen’ houdt een actuele contactenlijst bij van mensen die de wens hebben om in Netterden te (gaan) wonen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Zorg dan dat je op deze lijst komt te staan! Alleen dan weet je zeker dat je over alle ontwikkelingen zo snel mogelijk geïnformeerd wordt!

Soms gaan ontwikkelingen erg snel of vinden we het belangrijk om eerst de inwoners van het dorp te informeren voordat ‘de hele wereld’ het op internet kan lezen. Daarom worden er regelmatig updates in ons dorpskrantje geplaatst en worden mensen persoonlijk geïnformeerd. Dus als je woonwensen hebt, is het belangrijk dat je je persoonlijk meldt en niet alleen facebook of de website in de gaten houdt.

Kijk voor meer informatie op de woonwensenpagina’s van de website van stichting ’t Gemeynt.