Actief het nieuwe jaar in!

De stichting organiseert in januari een tweetal informatiebijeenkomsten voor en met de inwoners van Netterden.

Woensdag 11 januari 20:00 in de Bank (Netterdensestraat 8) gaan wij samen met de gemeente en de inwoners overleggen over een nieuwe inric
hting van het voetpad tussen de Bryde en de Acacialaan. Het voetpad kent op dit moment wat achterstallig onderhoud. Het doel is dat het pad weer netjes en beter begaanbaar wordt. De stichting gaat samen met de inwoners en de gemeente een plan uitwerken en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Heb jij een goed idee? Geef het aan ons door!

Woensdag 18 januari is er vanaf 20:00 bij Partycentrum Terhorst een informatiebijeenkomst over glasvezel in het buitengebied. Meer informatie over glasvezel kun je nalezen op https://www.oudeijsselstreekopglas.nl/. Voor deze avond is aanmelden (tot 13 januari) gewenst.

Heb je verder nog suggesties over wat er beter kan in Netterden en omstreken? Neem contact met ons op, we pakken het op!