Woonwensenonderzoek DKK 2020-2021

Woonwensenonderzoek DKK Gelderland in Netterden

Opdracht

Het woonwensenonderzoek in Netterden wordt uitgevoerd door DKK (Vereniging Dorpshuizen en Kleine Kernen) in opdracht van de Stichting ’t Gemeynt Netterden. De gemeente Oude IJsselstreek ondersteunt het onderzoek.

DKK is een zelfstandige en neutrale organisatie. Ook heeft DDK al veel ervaring met woonwensen-projecten in andere dorpen, en weten de mensen van DKK heel goed wat er nodig is om kleine kernen zoals Netterden leefbaar en toekomstbestendig te houden. Gedurende het onderzoek worden verschillende presentaties en gesprekken gehouden. Kijk in het Netternieuws en deze website voor updates over de voortgang van het project!

Uiteindelijk leidt het onderzoek tot een plan voor de korte, middellange en langere termijn, waarmee zo concreet mogelijk de woonbehoefte van Netterden wordt ingevuld. Met dit onderzoek kunnen we in gesprek met de Gemeente om concrete plannen te maken voor de behoefte die er is of komt. 


Woonwensen-werkgroep

In het verlengde van het onderzoek, gaan wij ook een werkgroep opstarten om de wensen die uit het rapport komen, verder uit te werken. Wil jij je hiervoor inzetten? Meld je dan aan voor het woonwensenonderzoek, en stuur ook even een mailtje naar ’t Gemeynt.


Vragen of opmerkingen

Vanwege Corona-maatregelen is het nu voor veel mensen niet zo makkelijk om informatieavonden bij te wonen. We gaan ons best doen iedereen zo goed mogelijk te informeren via de gebruikelijke kanalen, maar we kunnen ons voorstellen dat er wat aanvullende vragen zijn.

Heb je daarom vragen of opmerkingen, kun je ons het beste even mailen.

Dat kan naar .

Als je het fijner vindt om te bellen of te appen, mag dat ook. Je mag je berichtje inspreken of versturen naar 06 – 23 972 978.

De contactgevens van het DKK vind je op hun website:

https://dkkgelderland.nl/contact


Wat we tot nu toe gedaan hebben