PhoneHouse Clubactie update!

In de zomer is Stichting ’t Gemeynt Netterden een samenwerking met The Phone House Oude IJsselstreek aangegaan. Samen hebben wij de inwoners van de bebouwde kom van Netterden geïnformeerd over de eigenschappen en voordelen van een glasvezelaansluiting. Voor deze inzet hebben we nu in het kader van de clubactie een eerste cheque mogen ontvangen.

Het is een prachtig bedrag van wel € 1.100,- geworden!

Hier zijn we erg blij mee en we hebben al hele leuke plannen om dit geld op een nuttige wijze te besteden! Een groot dankjewel aan iedereen ons geholpen heeft dit bedrag te behalen, en natuurlijk aan het team van The Phone House Oude IJsselstreek!

De clubactie is nog niet afgelopen! Ben je toe aan een nieuw abonnement, een nieuw toestel of een TV abonnement, kijk dan eens naar hun aanbod in hun winkel in Gendringen (bij de BP Heuthorst). Voor elk afgesloten abonnement of elke nieuw aangeschaft toestel, krijgen wij een bedrag gesponsord. Win-win dus!

Wil je meer informatie, lees dan verder op onze Clubactiepagina!