Proef met de dorpsauto’s wordt verlengd!

Onze dorpsauto rijdt nu al 1,5 jaar en we zijn er dik tevreden mee!

De Gemeente Oude IJsselstreek heeft nu besloten dat het proefproject tot en met 31 maart 2019 wordt verlengd. Dit is natuurlijk prachtig nieuws! We willen iedereen bedanken die ons tot nu heeft gesteund. Zonder onze vrijwilligers, zonder de sponsors en zonder de steun van de gemeente en de provincie was dit project nooit tot een succes geworden!

Eén jaar bleek te kort om alle mogelijkheden en kansen te kunnen benutten, we zijn daarom blij dat we nu zeker nog een aantal jaren vooruit kunnen. Samen met de Gemeente Oude IJsselstreek gaan wij nu kijken welke mogelijkheden er zijn om nog beter aan de wensen en behoeften van onze inwoners te voldoen, en hoe de dorpsauto nog beter als aansluiting op het euregionaal vervoer kan functioneren.

De stichting gaat zich nu verdiepen in de mogelijkheden om de dorpsauto ook na 2019 voor Netterden te behouden. Heb je vragen of opmerkingen? Of goede ideeën? Stuur een mailtje of bel!

Kijk voor de persmededeling van de Gemeente op:

https://www.oude-ijsselstreek.nl/nieuws/proef-met-dorpsautos-wordt-verlengd

Dorpsauto_1